Taattua laatua ei voi kopioida. DT DIESEL TECHNIC GERMANY Varaosat.

December 7, 2015

Taattua laatua ei voi kopioida

 


Tunnistaminen alkuperäisiä varaosia ovat DT DIESEL TECHNIC GERMANY Varaosat lukuisia turvatekijöitä


Positiivinen kuva DT DIESEL TECHNIC Merkki Varaosat on syy, että brändi on myös mielenkiintoinen, ja väärentäjät tuotteita. Väärentäjien yrittää kopioida sininen laatikko tarjota markkinoille huonolaatuisia tuotteita tuotemerkin DT Varaosat. Etenkin osista turvallisuuteen, se on uhka turvallisuudelle autojen, perävaunujen ja linja. Väärennösten estämiseksi pakkausten, tuote-etiketeissä ja tuotteiden itse sovelletaan eri näkyvä ja näkymätön turvatekijöitä erottuva.

 

Aikana pyrkimyksiä suojella väärennöksiltä pakkaus merkki DT Diesel Technic Merkki Varaosat on merkitty erikoispalkinnon osana palkintoja esitys ja tavaroiden pakkaamisessa 11 huhtikuu 2013 Hall Forum Marta Museum Herford (Saksa). 

Noin, että jotkut näkyviä merkkejä voidaan erottaa alkuperäiset tuotteet Tuotemerkin DT  Diesel Technic Varaosat, selvästi kertoa video- ja erityinen flyer kuudella kielellä (EN, DE, FR, ES, RU, AR), joka on saatavilla painetussa muodossa tai muodossa verkossa esite.

 

Paketteja tuotemerkin  DT Diesel Technic  Varaosat Merkki  yhdessä tunnettu valmistaja Maalien kehitettiin yhtenäinen tummansininen "DT Blue". Korkein painatusmenetelmät voit tunnistaa graafisia elementtejä alkuperäinen pakkaus alas pienintä yksityiskohtaa, aaltoileva linjat oikein muodostettu selvästi. Pakkaus suljetaan erityisellä painojäljen joka tuotetaan neljässä eri vaiheessa, ja erikoiskäsitelty. Ehjä tiiviste on indikaattori laadunvarmistuksesta brändin.

 

Pakkaus sijaitsee nimikkeeseen merkinnällä, jossa on seuraavat osat: logo DT Diesel Technic Varaosat, viivakoodi EAN13 maailmanlaajuinen Tuotenumero GTIN, tuotekuva, koodi QR, hologrammi, artikkelin numeroa ja tunnistenumero annetaan tuotteen nimi artikkelin viidellä kielellä ( EN, DE, FR, ES, RU) ja erän koodi. Suojaava hologrammi logo sisältää DT Diesel Technic varaosat. Lisäksi on mahdollista lukea sanat "Genuine" ("true") ja "Original" ("alkuperäinen"). Tämäntyyppinen käytetään myös hologrammeja seteleistä.

 

Varaosat tuotemerkille DT  DIESEL TECHNIC GERMANY Varaosat on erityisesti merkitty. Se sisältää logo DT ja hyvin erotettavissa varaosista. Lisäksi on muita koodeja, joita voidaan käyttää määrittämään valmistuspäivämäärä.

 

Yhtiö Diesel Technic  Germany hyvin vakavasti kysymystä väärennettyjen tuotteiden, kuten tapauksessa varaosien, jotka ovat tärkeitä turvallisuuden, käytön vuoksi huonompaa materiaalit voivat olla uhka ihmisen elämään. Kaikki viittaukset fake seurata vastuullisesti ja nimettöminä tuotemerkin DT varaosat voivat edelleen luottaa maailmassa.

Auta meitä lopettamaan ponnisteluja väärentäjiä. Jos et ole varma, onko alkuperäiset varaosat DT varaosia tai väärennetty, ota heti yhteys yhteyshenkilö brändin DT Diesel Technic Germany Varaosat tai lähettää sähköpostia osoitteeseen admin(a)etruck.fi.  Kerro meille, mitä tuote on se (tuotenumero) milloin ja ostopaikkaan. Voit myös lähettää meille digikuvia.

 

Ostaa vain alkuperäisiä varaosia DT DIESEL TECHNIC GERMANY Merkki  kuorma- ja linja luotettavilta toimittajilta.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Member of the  ETC MARINE & POWER SOLUTIONS GROUP 

EUROTRUCK CENTER RUSSIA

 

     ENERGY POWER SOLUTIONS  *  GENERATION SETS  *  MARINE & INDUSTRIAL COMPONENTS  *  WORLDWIDE DELIVERY

CALL +7 812 6111056

e-mail: admin(a)etruck.su

EUROTRUCK® is a registered trade mark  (Reg. CTM No 012524831 -22/01/2014 OHIM)           

Customer support: +7 812 6111056   email :  admin(at)etruck.su

St.Petersburg , Russia                                                                                                                  Reliable partner