Tuotemerkki DT® DIESEL TECHNIC GERMANY varaosat

November 27, 2015

 

DT DIESEL TECHNIC GERMANY (varaosat) -yhtiöryhmä on yksi varaosien suurista toimittajista maailman johdannaismarkkinoilla. Laaja tuotanto-ohjelma DT- DIESEL TECHNIC sisältää yli 22,000 erilaista varaosaa kuorma-autoille  ja eurooppalaisten toimittajien linja-autoille DAF, Evobus, MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Renault Trucks, Scania ja Volvo.

 

Kun julkaistaan tietoja auton uuden mallin ilmestymisestä, DT-DIESEL TECHNIC-tuotteiden hallintaosasto laatii erityistä varaosien DT®-ohjelma, sekä huolehtii valikoiman jatkuvasta laajentamisesta. Samalla tuotteiden kehittämisosasto tekee tiiviisti yhteistyötä alkuperäisten varaosien valmistajien kanssa ja tarvikkeiden sertifioitujen toimittajien kanssa autoalalla.

 

Tilaajien  kasvavien vaatimusten tyydyttämiseksi asiantuntija luovat mukavat varaosajärjestelmät mm. Special DT® Kits. Niihin eli Special DT® Kits –settiin kuuluvat kaikki korjausta varten tarvittavat varaosat yhdellä numerolla tilausta varten. Se antaa mahdollisuuden säästää haun aikaa tilattaessa erillisiä varaosia. DIESEL TECHNIC on tuotteiden monipuolinen valikoima, jotka vastaavat vaatimuksiasi.

 

DT® -merkkiset tuotteet ovat korkeata laatua ilman kompromisseja ja poikkeuksia. Vain se, jolla on tukeva tukikohta, voi antaa tietä. Erinomainen hinta- ja laatu –suhde on tehnyt  DT®-merkistä hyvän merkin, joka se on tällä hetkellä, johtava myynnin jälkeisillä markkinoilla (IAM) kaupallista liikennettä varten.

 

CADin nykyaikaisten järjestelmien ja tarkkojen mittausteknologian sekä korkeasti koulutettujen tekniikkojen ja insinöörien ansiosta luodaan pohja  DIESEL TECHNIC-yhtiön tarjoamalle laadulle.

 

Diesel Technic-merkkistä varaosaa voidaan tilata ETC EUROPE TRUCK  FINLAND OY-yhtiöstä, joka on DT Diesel Technic-yhtiön virallinen yhteistyökumppani 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Member of the  ETC MARINE & POWER SOLUTIONS GROUP 

EUROTRUCK CENTER RUSSIA

 

     ENERGY POWER SOLUTIONS  *  GENERATION SETS  *  MARINE & INDUSTRIAL COMPONENTS  *  WORLDWIDE DELIVERY

CALL +7 812 6111056

e-mail: admin(a)etruck.su

EUROTRUCK® is a registered trade mark  (Reg. CTM No 012524831 -22/01/2014 OHIM)           

Customer support: +7 812 6111056   email :  admin(at)etruck.su

St.Petersburg , Russia                                                                                                                  Reliable partner